TiM ERP
on-line poslovni softver za vašu firmu
Korisničko ime
Lozinka
Koje su prednosti?
Online sinhronizacija fiskalne kase
Najnovija tehnologija sinhronizacije omogućava da se nakon svakog otkucanog računa na fiskalnoj kasi ažurira stanje na serveru tako da na webu uvek imate ažurno stanje roba.
Novi PDV obrazac POPDV
Preračun na klik, nije potrebno raditi ručne ispravke. Izvoz XML za poresku upravu.
Detalji o svakom iznosu sa PDV obrasca
Možete izvršiti proveru svakog iznosa iz PDV prijave tako što na klik dobijete spisak računa koji ulaze u njegov zbir. Dalje možete doći i do svakog pojedinačnog računa takođe na klik. Ovo važi i za novi i za stari PDV obrazac.
Jednostavna reinstalacija kase
Sva podešavanja vezana za fiskalnu kasu se čuvaju na webu u Vašoj bazi tako da je prilikom reinstalacije dovoljno uneti korisničko ime i lozinku a program će sve ostalo automatski podesiti prema poslednjem stanju.


Jednostavan obračun zarada
Ne morate da vodite računa kolika je najniža / najviša osnovica, neoporezivo, doprinosi, program sve podatke neophodne za obračun zarada povlači iz centralnog registra.
Napredni generator zarada
Unesite podatke od kada je radnik prijavljen, kada je na godišnjem odmoru ili bolovanju, a program za generisanje zarada će na osnovu tih podataka generisati odgovarajući osnov i pripadajući tip radnih sati.
Dodatna primanja za radnika po drugom osnovu
Ukoliko radnik ima dodatno primanje osim redovne zarade (na primer zakup) unesite taj podatak u registar radnika kako bi program prilikom generisanja plata generisao i dodatno primanje.
Isplatni listić
Ukoliko je radnik primao platu po više osnova sve se prikazuje na jednom isplatnom listiću
Automatsko slanje isplatnih listića
Koristeći naš program TiM Desktop možete elektronski potpisati isplatne listiće i svim zaposlenima ih poslati na njihov e-mail.
Završni račun
Kreirajte više završnih računa u toku godine, napravite duplikat postojećeg, izmenite podatke u aplikaciji i izvezite ih u XML formatu za APR.
Mesečno fakturisanje
Ukoliko izdajete račune koje se ponavljaju, bez obzira da li su u domaćoj valuti, vezane za devizni kurs ili devizne, pripremite šablone u opciji "Mesečno fakturisanje" i jednim potezom generišite račune za sve Vaše klijente.
Automatsko učitavanje troškova u druge baze
Ukoliko vodite više firmi možete jednim potezom nakon generisanja računa kroz opciju "Mesečno fakturisanje" te iste račune učitati kao troškove u njihovim bazama (pogodno za knjigovodstvene agencije).
Specijalni uslovi za knjigovodstvene agencije
Jednom licencom stičete pravo da vodite 10 firmi a ukoliko neka od tih firmi takođe koristi naš program (plaća svoju licencu) njih ne računamo u tih 10 firmi, odnosno njima pristupate potpuno besplatno.
Vrsta PDV-a na nivou stavke troška i robnog dokumenta
Ukoliko imate ulazni dokument sa više vrsta PDV-a sve možete uneti kroz jedan dokument, ne morate rastavljati na više.
Pametno knjiženje dokumenta
Pre knjiženja svakog dokumenta prikazuje se automatski pregled kako će izgledati finansijski nalog kada se primeni aktuelna šema kontiranja.
Učitavanje više izvoda odjednom
Pripremite zip fajl koji sadrži više izvoda (mogu biti i od različitih banaka i u različitim formatima) i učitajte jednim potezom.
Prepoznavanje komitenta na učitavanju izvoda po pozivu na broj
Ukoliko Vam komitent uplati račun preko pošte kao fizičko lice program će preko poziva na broj pronaći račun ili predračun na koji se odnosi uplata i prepoznati komitenta. Ova opcija se uključuje u podešavanjima.
Pametno prepoznavanje tipa izvoda
Prilikom učitavanja izvoda samo odaberite fajl koji ste izvezli iz e-banking softvera, a program će sam prepoznati o kom formatu je reč i automatski učitati u program.
Pravila prepoznavanja izvoda
Definišite pravila na osnovu bilo kojeg podatka sa izvoda koja će omogućiti da program prepozna da li je u pitanju provizija banke, plata... i odredite na koji konto se knjiži.
Generisanje blagajne sa izvoda
Na samom izvodu označite stavke za koje treba automatski generisati blagajnu.
Rekontiranje
Izmenili ste šemu kontiranja a već imate knjižene naloge? Jednim potezom ih označite za rekontiranje i ponovo kreirajte finansijski nalog bez rasknjižavanja PDV obračuna.
Preračun prosečne nabavne cene
Ukoliko ste menjali robne dokumente sa starijim datumima pustite ispravku nabavnih cena i uz pomoć rekontiranja ažurirajte nabavnu vrednost i razliku u ceni po finansijskim nalozima bez rasknjižavanja PDV obračuna.
Automatska nivelacija
Nivelacija sa jednog mesta, uz pomoć rekontiranja samo ažurirajte finansijske naloge bez prethodnog rasknjižavanja. Važi i za parcijalne i kompletne nivelacije.
Održavanje šema kontiranja
Održavajte šeme kontiranja na jednoj bazi i onda ih jednim potezom iskopirajte po odabranim ili svim bazama.
Automatsko zatvaranje klasa 27 i 47
Prilikom knjiženja PDV obračuna program automatski zatvara klase 27 i 47 tačno prema 4cifrenim kontima knjiženim u tom periodu.
Privremeni otpis potraživanja
Jednim potezom uradite privremeni otpis potraživanja preko 60 dana.
Pametni linkovi
Sve kartice, lageri, bilansi se prikazuju u vidu tabele, iz koje možete linkovima doći do samog dokumenta.
Napredni filteri po svim prozorima i izveštajima
Pretraga po svim poljima u bazi omogućava lako pronalaženje traženog podatka, po svakom polju se mogu zadati filteri: jednako, sadrži, počinje sa, između, veće, manje...
Alati za kopiraj i nalepi (copy / paste)
Iskopirajte sve stavke sa jednog robnog ulaza u drugi, omogućeno je kopiranje između različitih godina.
Kopiranje stavki lagera
Želite da komplet stanje lagera prebacite u drugi magacin? Pustite lager za odabrani magacin, kliknite na dugme kopiraj, napravite dokument internog prenosa, i kliknite na opciju "Nalepi".
Kopiranje cena između magacina
Otvarate novu radnju? Jednim potezom prekopirajte cene iz jednog magacina u drugi.
Napredni izvod otvorenih stavki (IOS)
Vodite devizni ili dinarski IOS, pogledajte sve komitente koje imaju otvorene stavke na jednom mestu.
Kopiranje stavki finansijskih naloga
Kopiranje radi i sa finansijskim nalozima, kopirajte stavke iz jedne godine i prenesite u drugu (korisno kod nove godine i zaostalih dokumenata).
Brisanje više dokumenata / stavki odjednom
Označite jednim potezom sve stavke sa jednog dokumenta, i klikom na brisanje obrišite sve. U kombinaciji sa naprednim filterima možete brisati stavke po željenom kriterijumu.
Analitička kartica grupisana po broju dokumenta odnosno BOPu
Lakše se sravnite sa poreskom upravom, pregled kartica po broju dokumenta je kompatibilan sa prikazom kartica poreske uprave.
Standardizovan interfejs za odabir iz registara
Kod svakog odabira (bilo da je u pitanju komitent, roba, trošak...) moguć je direktan unos i sve opcije nad odabranim zapisom. Na primer unosite kalkulaciju, a shvatite da niste uneli zavisni trošak, prostim klikom na unos unesite zavisni trošak bez napuštanja započete operacije, proknjižite, i odmah ga povežete sa kalkulacijom.
Obračun osnovnih sredstava
Zasebni programi za obračun knjigovodstvene i poreske amortizacije.
Pokrenite 2 puta program sa jednom licencom
Sa jednom licencom omogućen je sumultani rad na 2 taba sa jednog računara.
Generisanja virmana za preduzetnike
Ukoliko ste preduzetnik generišite jednim potezom virmane za PIO, zdravstvo, nezaposlenost i porez.
Pregled komentara sa prve strane
Napravite internu belešku za određenu fakturu, komitenta, stavku zarade ili bilo kog dokumenta u programu, kako biste imali hronološki podsetnik na prvoj strani i jednim klikom se pozicionirali na komentarisani dokument.
Službeni putevi
Napravite službene puteve, kreirajte troškove koji idu u KPR, troškove koji ne idu u KPR, i knjižite na osnovu šeme kontiranja.
Brzi linkovi
Sa komitenta jednim klikom pristupite svim njegovim računima, predračunima, sintetičkoj i analitičkoj kartici, sa magacina pristupite lageru, ulaznim ili izlaznim računima...
Copyright TiM Code Poslovni Softver d.o.o. 2024
TiM Code Poslovni Softver d.o.o.
Mokroluška 24/2
Beograd

Tel:  +381 64 1650 700
        +381 66 315 147

email: office@tim-code.com