TiM ERP
on-line poslovni softver za vašu firmu
Korisničko ime
Lozinka
TiM ERP je program za knjigovodstvo i kompletan poslovni softver za efikasno upravljanje firmom. Sadrži sve od vođenja magacinskog poslovanja, PDV obračuna, finansijskih podataka, obračuna zarada, osnovnih sredstava, blagajne...

TiM ERP je savremeni knjigovodstveni softver koji će Vam omogućiti lakši i efikasniji rad. Uvoz izvoda i izvoz virmana iz programa za e-banking, izvoz plata i PDV prijave za poresku upravu, uvoz komitenta iz NBS preko PIB-a su samo neke od stvari koje će Vam olakšati svakodnevne poslove.

Program radi online, sve što vam je potrebno je internet browser.

Cena od 19 EUR mesečno + PDV po korisniku uključuje korišćenje kompletnog programa sa svim opcijama bez ograničenja, sve zakonske nadogradnje, kao i podršku za rad u programu.

Pridružite se uspešnom TiM-u.
TiM Kasa i TiM Procesor
Program za fiskalne kase se instalira nezavisno kako bi korisnici mogli da rade i u slučaju kad im nestane internet.
Kasa radi na principu on-line sinhronizacije što znači da možete pratiti u realnom vremenu sa bilo kog mesta kako vam rade maloprodaje.
Takođe postoji podrška za ugostiteljske objekte i touchscreen ekrane.

Program je akreditovan za novu e-fiskalizaciju. TiM Code je izradio sopstveni L-PFR TiMProcesor  а njegovo korišćenje je uključeno u cenu mesečne licence.

Za novu e-fiskalizaciju potrebno je:
-termalni (POS) štampač
-čitač smart kartica
-smart kartica koju izdaje poreska uprava

Stari fiskalni uređaji će biti podržani do 30.04.2022.
Program za elektronsko potpisivanje i slanje putem e-maila računa, predračuna, isplatnih lista, izvoda otvorenih stavki.

Može se koristiti za masovno slanje, potpisivanje, izvoz u PDF ili excel.

Instalira se lokalno na Vaš računar a sinhronizacija sa TiM ERPom se vrši automatski prilikom ulaska u program ili na klik.
Program za automatsko učitavanje izvoda i QR kodova sa fiskalnih računa preko emaila.

Izvode koje Vam šalje banka ili Vaši klijenti više ne morate učitavati ručno. Program automatski proverava Vaš email, pronalazi prikačene izvode i vrši učitavanje u knjigovodstveni softver. Program je naročito pogodan za knjigovodstvne agencije ili korisnike sa većim brojem firmi odnosno tekućih računa.
Nije neophodno da imate eBanking softver dovoljno je da zatražite od banke da Vam izvode šalje u formatu pogodnom za učitavanje (XML, TXT, STA...)

Klijenti Vam mogu slati skenirane QR kodove sa fiskalnih računa, koje možete automatski učitati u troškove ili robne ulaze bez potrebe za ručnim unosom.
Aplikacija za popisivanje artikala preko barkoda.

Radi na svim Android uređajima uključujući i mobilne telefone. Namenjena je pre svega za ručne data terminale - barkod skenere a može se koristiti i sa Bluetooth barkod skenerima u kombinacija sa mobilnim telefonom.

Aplikacija se sinhronizuje sa TiM ERPom i koristi postojeći registar roba.
Može se koristiti za pravljenje popisa, računa, predračuna, porudžbina...
TiM Scan
Copyright TiM Code Poslovni Softver d.o.o. 2024
TiM Code Poslovni Softver d.o.o.
Mokroluška 24/2
Beograd

Tel:  +381 64 1650 700
        +381 66 315 147

email: office@tim-code.com